3d wenkbrauwen

3D wenkbrauwen bij Time 4 PMU

Bent u op zoek naar een schoonheidssalon waar u kunt kiezen voor 3D wenkbrauwen? Bij Time 4 PMU bent u aan het goede adres! De 3D wenkbrauwenbehandeling wordt vakkundig en tegen een zeer scherp tarief uitgevoerd. Wilt u een afspraak inplannen om deze behandeling te laten uitvoeren? Neem dan vandaag nog contact op met Time 4 PMU en informeer naar de mogelijkheden.

Hoe werkt de 3D techniek?

Als u voor 3D wenkbrauwen kiest wilt u uiteraard wel weten hoe de behandeling wordt uitgevoerd. Tijdens deze techniek wordt de schaduw- en of hairstroket echniek toegepast. Vooral de hairstroke techniek levert een prachtig resultaat op. De pigmentatie wordt hierdoor levensecht namelijk. Als er plekken zijn waar haartjes missen, dan kunnen er zogenaamde krasjes gezet worden in de groei- en vormrichting van de wenkbrauwharen. Is er sprake van plekken waar ondergrondkleur mist? In dat geval wordt er schaduw aangebracht. Zodra de behandeling is afgerond zien uw wenkbrauwen er perfect uit! Genezing is ook een onderdeel van de behandeling. Het genezingsproces duurt ongeveer een week of 3. Nadat de huid is genezen kunt u het resultaat laten beoordelen bij Time 4 PMU. In sommige gevallen moeten er nog wat puntjes op de i gezet worden.

3d wenkbrauwenBetaalbare 3D wenkbrauwen

Wilt u ook eens ervaren hoe het is om 3D wenkbrauwen te krijgen? Maak dan een afspraak met Time 4 PMU. Deze salon heeft jarenlange ervaring op het gebied van make-up en 3D wenkbrauwen. U hoeft absoluut niet bang te zijn dat u veel moet betalen bij Time 4 PMU. Er is sprake van scherpe prijzen namelijk!

Contact  Informatie