Eyeliner permanent

Laat uw eyeliner permanent aanbrengen

Make-up kan tegenwoordig behoorlijk prijzig zijn. Met een permanente eyeliner bent u op de lange termijn een stuk voordeliger uit. Als de eyeliner eenmaal permanent is aangebracht kunt u er namelijk maanden tot zelfs jaren van genieten. Naast de kostenbesparing is er nog een voordeel. U hoeft namelijk niet elke dag aan de slag te gaan met uw wimpers. Een behandeling scheelt dus ook nog eens een hoop tijd.

Hoe wordt eyeliner permanent aangebracht?

Als u kiest voor een eyeliner permanent behandeling, dan kunt u deze vergelijken met het laten zetten van een tatoeage. In beide gevallen wordt er namelijk pigment in de huid geprikt. Er is echter wel een groot verschil tussen het laten zetten van een tatoeage en het laten aanbrengen van eyeliner permanent. De naald gaat bij een eyeliner permanent behandeling minder diep de huid in. Tijdens de behandeling is het van groot belang om uw hoofd goed stil te houden. Dit is noodzakelijk, omdat de naald dicht bij uw oog in de buurt komt. Op het moment dat het pigment wordt aangebracht kan deze soms gaan spetteren. Dit kan verder geen kwaad, maar het is wel belangrijk om hier rekening mee te houden. Na de behandeling kunnen de spetters eenvoudig weggeveegd worden.

Eyeliner permanentAfspraak inplannen bij Time 4 PMU

Wilt u ook een eyeliner permanent laten aanbrengen? Neem dan vandaag nog contact op met Time 4 PMU. Deze schoonheidssalon heeft jarenlange ervaring met permanente make-up en eyeliner. U kunt dan ook een prachtig eindresultaat verwachten waar u lange tijd plezier van zult hebben!

Contact  Informatie