Lipcorrectie

Laat uw gezicht stralen door een lipcorrectie

Bent u niet helemaal tevreden met uw lippen? Kies dan voor een lipcorrectie! De mond is erg bepalend voor het karakter dat een gezicht uitstraalt. Het is dus niet zo gek dat steeds meer mensen voor een lipcorrectie kiezen. Of de lip nu te groot, smal of vol is, een lipcorrectie kan bij bijna iedereen uitgevoerd worden. Met een kleine ingreep kunnen uw lippen er compleet anders uitzien!

Een lipcorrectie is een kleine ingreep, maar het is wel belangrijk om goed voorbereid de behandeling in te gaan. In eerste instantie zal de specialist vragen stellen over uw algemene gezondheid en medische voorgeschiedenis. Als u bepaalde allergieën heeft is dat ook belangrijk om te vermelden. Hetzelfde geldt voor medicijngebruik. Daarnaast worden natuurlijk uw wensen besproken. Wat wilt u precies dat er veranderd wordt aan uw lippen? De specialist zal verder de risico’s die bij de lipcorrectie komen kijken met u bespreken.

Verschillende ingrepen

Wilt u mooie, vollere lippen, dan kan er gebruik gemaakt worden van fillers. De lippen worden dan opgevuld met tijdelijke fillers. Als u een permanente lipvergroting wilt, dan wordt er meestal gebruik gemaakt van eigen vet. Andere mogelijkheden zijn een lip lift en een lip verkleining. Bij een lip lift worden de vaak hangende mondhoeken iets omhoog getild. Als u uw lip wilt laten verkleinen dan is dat ook mogelijk. Er wordt dan slijmvlies verwijderd zodat de lippen wat kleiner worden.

LipcorrectieGeef uw lippen rust na de ingreep

Nadat de behandeling is uitgevoerd is het belangrijk om de lip rustig te laten herstellen. Geef de lip enkele dagen rust en koel de lip. Hierdoor treedt er minder zwelling aan de lip op. Als er sprake is van hechtingen, dan kunt u beter een week geen lippenstift gebruiken.

Contact  Informatie