Permanente make-up Rotterdam

Permanente make-up laten aanbrengen in Rotterdam

Woont u in Rotterdam en bent u op zoek naar een schoonheidssalon die permanente make-up bij u kan aanbrengen? Kies voor de professionaliteit van Time 4 PMU, deze salon is gespecialiseerd in het aanbrengen permanente make-up. De klant is daarbij koning. Dat wil zeggen, al uw wensen worden vooraf besproken. Daarnaast kunt u uiteraard vragen stellen als er bepaalde onduidelijkheden zijn. Zo worden verrassingen achteraf voorkomen.

Goedgekeurd door de GGD

Niet alle schoonheidssalons werken volgens de regels. Bij Time 4 PMU is dat echter wel het geval. Time 4 PMU is goedgekeurd door de GGD en zorgt ervoor dat behandelingen schoon en goed verlopen. U hoeft dan ook niet bang te zijn dat er iets misgaat als u permanente make-up laat aanbrengen in Rotterdam. Voordat de behandeling begint krijgt u precies te horen waar u na de behandeling op moet letten, zo weet u zeker dat u optimaal zult profiteren van permanente make-up.

Permanente make-up RotterdamPermanente make-up gaat jaren mee

Het grootste voordeel van permanente make-up is dat het jarenlang mee gaat. Gemiddeld kunt u uitgaan van ongeveer 3 jaar. Als u het idee heeft dat er een vernieuwende behandeling moet plaatsvinden dan is dat geen probleem. Na een aantal jaar kunt u de permanente make-up behandeling in Rotterdam opnieuw laten uitvoeren bij Time 4 PMU. Permanente make-up is voor bijna iedereen geschikt. Het grootste voordeel is dat u zich niet steeds weer hoeft op te maken, u ziet er altijd prachtig uit! Daarnaast kunt u geen last krijgen van make-up die uitloopt. Kortom, permanente make-up is een geweldige uitkomst!

Contact  Informatie