Wenkbrauw laseren

Wenkbrauw laseren zorgt voor een frisse gezichtsuitdrukking

Bent u niet helemaal tevreden met uw wenkbrauwen? U kunt er dan voor kiezen om uw wenkbrauw te laten laseren. Dit levert u direct enkele voordelen op. Zo kunt u zelf bepalen hoe de wenkbrauw eruit moet komen te zien. Daarnaast levert het een tijdbesparing op, u hoeft namelijk niet meer dagelijks in de weer te zijn met uw wenkbrauwen. De wenkbrauwen bepalen voor een zeer groot gedeelte hoe uw gezichtsuitdrukking is. Sommige onderzoeken geven aan de wenkbrauwen dit voor zelfs 80% bepalen. Als de wenkbrauwen een mooie, natuurlijke vorm hebben, dan zorgt dit voor een open, frisse uitstraling. De wenkbrauw laseren is een vrij kleine ingreep die snel kan worden uitgevoerd. U dient wel rekening te houden met het feit dat u lichte pijn kunt ervaren gedurende de behandeling.

Altijd goede wenkbrauwen

Als u uw wenkbrauw heeft laten laseren zit uw wenkbrauw altijd goed! U hoeft zich nooit meer druk te maken over de vraag of uw wenkbrauw er wel perfect uit ziet. Deed u uw wenkbrauwen altijd zelf? Dat hoeft niet meer! Ging u regelmatig naar de schoonheidsspecialist voor epilatie? Ook dat is niet meer nodig!

 Wenkbrauw laserenOok uw wenkbrauw laten laseren?

Time 4 PMU is een gespecialiseerd bedrijf en kan uw wenkbrauw laseren als u dat graag wilt. Neem contact met ze op om een afspraak in te plannen. Uiteraard kunt u eerst uw vragen stellen voordat u besluit of het laten laseren van uw wenkbrauw wel iets voor u is. Wij hopen dat u een goede keus kunt maken en dat u tevreden zult zijn met het resultaat!

Contact  Informatie