Wenkbrauwcorrectie

Kies voor de perfecte wenkbrauwcorrectie

Wilt u een wenkbrauwcorrectie correctie laten uitvoeren? Er zal in dat geval eerst gekeken worden op welke manier de correctie uitgevoerd kan worden. Bij sommige mensen dient er een wenkbrauwsuspensie uitgevoerd te worden, bij anderen een wenkbrauwlift. Denk goed na over uw wensen voordat u een gesprek aangaat met de specialist. Tijdens het gesprek wordt u geïnformeerd over de risico’s die verbonden zijn aan een wenkbrauwcorrectie. Verder is het belangrijk dat u gegevens over medicijngebruik en allergieën bij de hand heeft.

Een wenkbrauwcorrectie is binnen een dag uitgevoerd! Het is echter wel noodzakelijk dat iemand u komt ophalen nadat de ingreep is afgerond. Zonder begeleiding naar huis toe gaan is namelijk niet toegestaan. Verder is het belangrijk om gezond en fit te zijn op het moment dat de ingreep wordt uitgevoerd.

Na de ingreep

Na de ingreep verblijft u nog enkele uren in de kliniek, daarna mag u naar huis. U kunt in de dagen na de ingreep last krijgen van verschillende klachten. Zo kunnen uw oogleden en wenkbrauwen opzwellen. Daarnaast kunnen ze pijn doen en kan er bloed vrijkomen. De klachten houden vaak zo’n twee tot zes weken aan, daarna moeten ze verdwenen zijn.

WenkbrauwcorrectieAfspraak maken?

Wilt u ontdekken wat een wenkbrauwcorrectie kost en op welke termijn dit uitgevoerd kan worden? Time 4 PMU voert graag een wenkbrauwcorrectie voor u uit. Neem contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden. Wij hopen dat uw wenkbrauwen snel gecorrigeerd kunnen worden en dat u tevreden zult zijn met het resultaat!

Contact  Informatie