Wenkbrauwen permanent

Tijd besparen met wenkbrauwen permanent

Heeft u weinig tijd om uw make-up en wenkbrauwen te doen? Permanente make-up kan in dat geval de ideale oplossing zijn voor u. Net als make-up kunnen ook wenkbrauwen permanent worden aangebracht. Er zijn verschillende technieken om dit te doen. Een van de nieuwste technieken is met een klein mesje. Het voordeel van deze techniek is dat er geen apparatuur voor nodig is. Het mesje brengt de haartjes zeer dun aan. Ze zijn messcherp en eigenlijk niet van het echt te onderscheiden. Het mesje brengt kleine krasjes aan in de huid. Dit leidt er toe dat er pigment achterblijft. Na de behandeling heeft u direct het resultaat waar u op hoopt. Uw wenkbrauwen blijven een natuurlijke look houden.

Wenkbrauwen permanent

Nagenoeg pijnloze behandeling

Als u voor een permanente wenkbrauwen kiest kunt u veel tijd besparen voor de spiegel. Na de behandeling kunt u namelijk maanden tot zelfs jaren genieten van uw nieuwe wenkbrauwen. Groot voordeel van de behandeling is dat deze nagenoeg geen pijn doet. U hoeft dan ook absoluut niet bang te zijn dat u minutenlang pijn zult ervaren tijdens het laten aanbrengen van permanente wenkbrauwen.

Maak een afspraak

Wilt u de behandeling “wenkbrauwen permanent” binnenkort ook laten uitvoeren? Neem dan contact op met Time 4 PMU, een schoonheidssalon met gediplomeerde medewerkers. Er is altijd wel een plekje vrij op een dag dat het u uitkomt. Informeer eerst naar de kosten, zo komt u niet voor verrassingen te staan. Wij hopen dat u jarenlang plezier zult hebben van uw permanente wenkbrauwen!

Contact  Informatie